Primaria Slimnic

Adresa: Str. Principala, nr. 6, Localitatea: Slimnic, Judet: Sibiu, Tara: Romania, Cod postal: 557240, Telefon: 0269-856101, Fax: 0269-856319

Primarul comunei Slimnic,Virgil Şoroştineanu (2011)
Anul 2009 a fost un an destul de bun din punct de vedere economic în care am reuşit să introducem apa în proporţie de 60% în comuna Slim­nic, să continuăm lucrările la ca­nalizare, să reabilităm şcolile din Slimnic şi Ruşi, iar la şcoala din Veseud să amenajăm un grup so­cial. De asemenea la grădiniţa Ruşi am reuşit să finalizăm sistemul de încălzire centrală, am dotat cămine­le culturale din Ruşi şi Slimnic iar în căminul cultural din Veseud am introdus gazul şi l-am dotat cu sobe, am terasat terenul şi am introdus curentul electric pentru cartierul tineretului din Slimnic, pentru staţia de epurare şi pentru cartierul rromilor şi asta din bugetul local, am reuşit să executăm un tratament dublu bituminos pe strazilele care necesitau reparaţii urgente.
Din punct de vedere eco­nomic, in 2010, nu ne lăudăm, dar nici nu ne plângem, avem un buget ceva mai mic decât anul trecut, iar în privinţa proiectelor stăm destul de bine, sperăm să începem cât mai curând lucrările la cartierul tineretului şi să reuşim să realizăm ceea ce ne-am propus pentru anul acesta, mai exact asfaltarea străzilor comuna­le Veseud, Ruşi şi introducerea apei potabile pentru acestea, dar şi finalizarea lucrărilor de apă şi canalizare din Slimnic.
Puncte slabe ar fi pro­blemele legate de retro­ce­dă­ri, unde mereu apar discuţii, dar în rest, nu ştiu ce aş putea spune aici, iar la puncte tari cred că finalizarea lucrarilor din prezent, care ar da un plus întregii comune.
Lucrăm la câteva proiecte, cum ar fi introducerea încălzirii centrale la căminele culturale din Ruşi şi Slimnic, mai avem un proiect pentru drumurile forestiere şi de acces în câmp, pentru un teren de fotbal în Slimnic şi în satul Ruşi. Iar odată cu finalizarea lucră­rilor, sperăm să apară şi investitorii pentru că avem nevoie de înfiinţarea unor locuri de muncă în comună pentru tineri.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Slimnic | Retete online - Delicii pe Internet | Culturi | Top Flowers Online